Over Ons

Uw Skin Coach, Sandra Pos – van der Vliet.

IMG_9550Graag stel ik me aan u voor.

In 1998 startte ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Direct wist ik dat dit beroep me op het lijf geschreven was. Na veel praktijkervaring en vakgerichte cursussen wilde ik mijn horizon verbreden en ben ik verder gegaan met een internationale opleiding op de Steiner Academy in London om me voor te bereiden op het werken op high class cruiseschepen in de Carribean. Door de samenwerking met collega schoonheidsspecialistes uit alle delen van de wereld en met uiteenlopende vooraanstaande cosmeticamerken heb ik me verder kunnen ontwikkelen in dit prachtige vak.

Deze ervaringen hebben me naast veel plezier ook ontzettend veel geleerd als het gaat om huidgezondheid. Ik leerde verder kijken dan de huid en ontwikkelde zo mijn eigen visie op huidgezondheid. Want om een optimale huidconditie te behalen is een crème en/of een behandeling meestal niet genoeg. Daarom was het tijd om mijn praktijk op te starten, Priority Skin Care. Mijn kennis over gezondheid, voeding en de mens neem ik uiteraard mee in iedere behandeling en in ieder gesprek. Om deze reden kan ik dan ook met recht  zeggen dat er bij Priority Skin Care heel veel mogelijk is, behalve een ‘standaardbehandeling’.

Eén van de mooie dingen van dit vak is dat er altijd nieuwe ontwikkelingen en inzichten zijn. Dit past nu juist zo goed bij mijn nieuwsgierigheid!  Ik volg dan ook zeer regelmatig (bij)scholingen, blijf op de hoogte door het lezen van vakbladen, bezoek de vakbeurzen en onderhoud contacten met andere specialisten die ik zo nodig ook bij mijn adviezen voor u betrek.

Tot snel!