Permanente make-up

Dé manier om er altijd verzorgd uit te zien

IMG_6278Uw uiterlijk op ieder moment van de dag … of nacht perfect verzorgd. Geen zorgen meer als het regent, in het zwembad of bij transpiratie. Uw make-up zit ten alle tijden perfect en accentueert alle mooie kanten van uw gelaat.

 

 

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up wordt met een flinterdunne naald een speciaal, veilig pigment direct onder het huidoppervlak aangebracht. Afhankelijk van de toegepaste techniek en locatie blijft deze cosmetiche pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent make-up is niet nieuw, maar heeft zich de afgelopen jaren heel snel verbeterd door verbetering van kwaliteit van de machines, pigmenten en technieken. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bij Priority Skin Care zijn we gespecialiseerd in natuurlijke Permanente Make-up. Al ruim 10 jaar lang. Het doel is om uw Permanente Make-up niet direct te laten opvallen, maar ervoor te zorgen dat u er altijd goed en verzorgd uitziet!

Mogelijkheden wenkbrauwen

Een zacht ingeschaduwde wenkbrauw, ombre techniek

Een goede oplossing als de wenkbrauw erg dun en licht is geworden. Ook bij een zeer lichte huid. Het geeft het effect van een zacht gepoederde wenkbrauw en is niet te opvallend. Epileren is nu erg gemakkelijk door de vorm die goed zichtbaar is en verven is meestal niet meer nodig.

Opvullen van wenkbrauwen door middel van haartjes techniek (hairstrokes)

Als u in uw wenkbrauw een stukje mist, een minder volle ‘staart’ heeft of de vorm alleen geaccentueerd zou willen hebben dan is de hairstroke techniek perfect voor u! De haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Uw wenkbrauwen zien er weer vol uit en de vorm is perfect geaccentueerd.image

 

 

 

 

Mogelijkheden ogen

Een natuurlijke eyeliner, subtiele eyeliner (infralash)

infralashEen subtiele eyeliner tussen de wimpers geeft altijd een een prachtig effect! Geschikt voor iedere vrouw, jong of oud(er) De ogen worden enkel geaccentueerd waardoor de oogopslag intenser wordt en de kleur van uw ogen beter uitkomt. Zo is het bijvoorbeeld mooi om voor de ondereyeliner te kiezen voor een zachtere tint en/of in puntjes techniek te laten plaatsen. Dit laatste geeft het effect alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder de ogen is aangebracht.

 

Een bredere eyeliner of potloodeffect

Eye MirandaVoor de vrouw die van een stevige, zichtbare eyeliner houd is er de mogelijkheid om te kiezen voor een bredere eyeliner. Een goed geplaatste boven eyeliner benadrukt de oogopslag. Bovendien kan de oogvorm enigszins gewijzigd worden zodat een liftend effect wordt bereikt. Mooie amandelvormige ogen worden benadrukt en kleine ogen worden optisch vergroot. Er kan gekozen worden voor een strakke lijn of een ‘schaduweffect’, zoals dat van een potlood.

Bekijk het fotoboek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Professionele begeleiding

Bij een behandeling met blijvend resultaat zoals Permanent make-up is goede voorlichting en de juiste begeleiding van essentieel belang. We bespreken vooraf samen met u alle details. Wat verwacht u van de behandeling? Welk resultaat heeft u voor ogen? Wij geven u duidelijke en eerlijke informatie en bespreken met u alle (on)mogelijkheden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Na de behandeling ontvangt u schriftelijke nazorginstructies en een speciale nabehandelingscrème.

Veiligheid, kwaliteit en hygiëne gegarandeerd

logoWij zijn aangesloten bij de NSGP (Nederlandse Stichting Geregistreerde PMU specialisten). Hierdoor bent u verzekerd van een constante kwaliteit, up to date technieken en kennis door het toelatingsexamen en de jaarlijkse nascholingsdagen.

Kijk voor meer informatie op nsgp.nl

Daarnaast werkt Priority Skin Care uiteraard met vergunning van de overheid (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) voor het uitvoeren van de permanent make-up behandelingen. Dit betekent dat er een inspectie is uitgevoerd door de GGD Midden Nederland ten aanzien van veiligheid, steriliteit en hygiëne.

Kijk voor alle goedgekeurde salons op: veiligpmu.nl

Prijslijst Permanent Make-Up behandelingen