IPL Ontharing

 

Duurzaam verwijderen van overtollige haargroei, couperose en pigmentvlekken.

De Plasmalite is een uitkomst voor het verwijderen van uw ongewenste en overtollige haar. De Plasmalite is een op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem, het combineert alle voordelen van een laser en van een intens pulslicht in een systeem en maakt gebruik van een unieke fluorescentietechnologie.

IMG_6260

Plasmalite verwijdert het haar zonder de huid binnen te dringen en is vrijwel geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren.
In gemiddeld 6 tot 8 behandelingen bent u van uw ongewenste en overtollige haargroei af.

 

Denk hierbij aan:

  • Gezicht
  • Armen
  • Benen
  • Bikinilijn
  • Oksels
  • Rug en borstkas

Tevens is Plasmalite zeer geschikt om couperose (rode adertjes in gezicht en hals) te verwijderen. In gemiddeld 2 behandelingen bent u van uw couperose af!

Pigmentvlekken (ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, levervlekken) kunnen aanzienlijk worden vervaagd met de Plasmalite. Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn om de pigmentophoping te vervagen verschilt per persoon enorm, gemiddeld ligt het aantal behandelingen tussen de 5 en 8.

De Plasmalite is een veilige en effectieve behandelmethode!
Heeft u interesse? Bel voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit gesprek zal behalve het geven van alle informatie ook de prijs worden bepaald, dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en/of de oppervlakte van het gebied wat behandeld moet worden. Tevens zal er een proefbehandeling plaats vinden om te kijken hoe de huid op de behandeling reageert.

Prijslijst IPL ontharen